Rubrik? Nae det vat jag ingen :/

Hej igår så va vi och firade några :) Sen efter det så stak jag till Fanny och hade Tjejkväll med ett par tjejer :) min kamra hittade jag tuver inte :( så det blev inga bilder :(

Idag så har Albin och jag Sofia och min mamma vart på Bus Fabriken :) Albin och jag gick och busa :) Och mamma bara prata med andre och Sofia va på kalas :)

Om ni inte viste så är jag frisk fast nu så är det bara  Hosta , Försylning ( stavning) , hes (stavning)

Hej då  //// Alexandra ♥

Forförande sjuk , men orkar blogga ett litet ..

Fortförande sjuk , men orkar blogga ett litet inlägg . Som Alexandra skrev i ett annat inlägg , har inte orkat blogga bara för att jag är sjuk -.- Men jag tror iaf elr jag hoppas att jag är på bättrings vägen xD . Har somsagt va inte så mkt att skriva .. men nyss kolla jag på hjältehunden från new york . Den var as bra , jag börja gråta lite bara för den va lite sorglig i mellan åt . Vi ses när jag är helt frisk så ifall ni undrar om jag inte bloggar äre att jag är sjuk .. elr pluggar xD .

puss hejdå ;* /Emma

Hej :)

Hej idag så har det inte hänt (stavning) så mycket . Kl är ju bara 09:30  :) Men när jag vakna så vart jag skita glad :) Jag tog tempen och ser att jag är frisk :) så jag får bara hoppas att jag kan gå på Fannys tjejkväll :)

Men jag hoppas bara att Emma har blivit frisk :) Om ni undrar varför inte Emma har gjort något inlägg på ett tag så är det att hon inte orkar för att hon är sjuk :( så jag hoppas bara att hon blir frisk snart :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva om :( Vad vill ni veta mer om ? Komentera och säj vad ni tycker jag ska ändra på / veta mer !:)

Hejdå ! /// Alexandra


Sjuk :(

Hej är sjuk idag med så det blir ingen ridning :( Men det är ju lika bra att vara hemma så att det inte blir väre . Men när jag vakna så tog jag tempen :( Och då så hade jag 39,6 :( så det har ju blivit väre :(
Så att idag så blire att ta det lungt och kolla på let´s dance kl 20;00
Men jag tänkte starta en Frågestund om ni vill? komentera om ni vill det eller inte :)

Hejdå  /// Alexandra

Hejsan svejsan :)

Hej har fixat bloggen :) vad tycks ? komentera och säj vad ni tycker :)

Hejdå /// Alexandra

38,8 = inte kul :(

Sjuk=Inte kul :( har 38,8 graders feber :( Så att idag så¨blire att liga i sängen och villa :( Har legat här i sängen sen typ 12 :( och jag har panik så tråkigt det är :( ,em mu så ska jag vila :)

Hej då /// Alexandra

Slaggar hos Alexandra §

Tjena Tjena

Siter här med Alexanda i varsin säng xD . Hihi , typ 100 meter från datorn elr nått !?. Nae , menne datan står på skrivbordet , oh vi sitter i varsin säng ganska långt i från med tangetbord oh mus i knät . Om 3 oh en halv timma drar jah , Alexandra , Molly oh Mamma till fnspångs badhus ;D . Ehm nu har jah inte alls mkt att skriva mer menne vi ses kanske ikväll elr i mörrn .
Kanske lite stavfel på vissa ställen menne jah ser knapast dataskärmen , HAH ;D §

Hare gött små bloggläsare / emma winell §

Godmorrgon bloggen ;D

Hej nu så sitter emma och jag här vi datorn och bara chillar :) Vi ska snart ut och göra någontin innan vi ska till finspångs badhus :) fast emma vill att vi ska gå och sova igen :) aa fast det kanske vi ska göra för jag är också rätt så trött ZZzzZZzz

Hej då från Emma och Mig Alexandra:)

Ett inlägg av mig ;D

Hejsan ! .. Oh välkommen till våran nya blogg ! Sitter nu vid Alexandras dator medans hon duschar ;D . De ska bli kul att blogga här , HAH ;D Hoppas ni kmr gilla bloggen somsakt . Aao ! Idah har jah oh mamma varit i stan . Jah köpte 3 par kläder , hehe .. kan inte stå ut att bara gå oh glo på kläderna utan att köpa dem ♥ Jah köpte : Ett par tights , en svart tjocktröja oh en grå typ cardigan elr vad man ska säga !? xD .. (har inga bilder på något). Har inte så mkt att skriva menne kolla gärna in min blogg på : http://winells.blogg.se/ .

-PUSS- /emma ♥

Välkomen till våran blogg :)

Hej vi är 2 som har denna blogg vi heter Emma o Alexandra :) Vi hoppas bara att ni kommer att gilla denna blogg :)

Lite om oss :)

Alexandra: Jo jag går i gymnastik och i ridning :) jag har en blogg som heter www.aalexaandraajohaansson.blogg.se :)

Emma: JO jag går i gymnastik och är med kompisar på fritiden:) Jag har en blogg som heter www.winells.blogg.se :)

Vi hoppas att ni kommer att gilla den och vi ska blogg så mycket vi bara kan :)

Men vi vill bara säja en sak


Hoppas att ni kommer att gilla den :)

Hej då :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0